Wat voor lunchtype bent u?

De lunch is een belangrijke maaltijd. Je energieniveau wordt weer op peil gebracht en het is een rustpuntje op een vaak hectische dag. Niet iedereen luncht op dezelfde manier. Wat voor lunchtype bent u?

Achter-de-computer-luncher
De achter-de-computer-luncher heeft vaak zijn eigen brood bij zich of koopt even snel een broodje. Het opeten gebeurt gewoon op de werkplek, voor het beeldscherm. Hij neemt geen tijd voor pauze en werkt tussen de happen door gewoon verder.

Lunchwandelaar
Luchwandelaars kom je vooral in de stad tegen, meestal in groepjes. Ze hebben vaak een vast wandelrondje door een park of gewoon door een paar willekeurige straten in de buurt. Al wandelend en pratend eten ze hun brood op en maken zo hun hoofd even leeg in de frisse buitenlucht.

Picknick-luncher
Iemand die echt werk maakt van zijn lunch, is de picknick-luncher. Genietend van het lekkere weer spreidt hij op een grasveld een kleedje uit en doet zich tegoed aan allerlei lekkernijen. Picknick-lunchers zie je alleen met mooi weer.

Even-rust-luncher
Voor de even-rust-luncher is het niet belangrijk of hij nu op kantoor eet of in een park, als hij maar rust aan zijn hoofd heeft. Hij ontvlucht even de drukke werkelijkheid en houdt zich behalve met de lunch bezig met zijn mobiel, de krant of een boek.

Sociale luncher
De sociale luncher is zo’n beetje het tegenovergestelde van de even-rust-luncher. Hij is dol op drukke bedrijfskantines en poort zijn collega’s op om samen te gaan lunchen. Lekker kletsen, nieuwtjes uitwisselen en netwerken, dat is wat de sociale luncher doet in zijn lunchpauze.

Selfie-luncher
Een lunchtype dat nog niet zo lang bestaat is de selfie-luncher. Wat hij eet is zo belangrijk voor hem, dat hij dat deelt met zijn omgeving. Hoe? Door een selfie te maken met het heerlijke broodje of gerecht voor hem en deze te delen op social media.

En u?
En u? Behoort u tot een van deze lunchtypes? Bent u een selfie-luncher? Laat het ons dan vooral weten door uw lunch te delen op social media door hashtag #lunchbus te gebruiken of door ons te taggen door middel van @Lunchbus.

469commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply