Welkom bij uw vernieuwde Lunch-Bus

Het concept van uw vertrouwde Lunch-Bus heeft een grondige metamorfose ondergaan. Zo is het nieuwe logo onthuld, kwamen er langzaam Lunch-Bussen het straatbeeld in met een nieuwe uitstraling. Is ons verpakkingsmateriaal uiteraard aangepast en niet onbelangrijk is ons pand volledig verbouwd. Wij zijn er klaar voor om onze gewenste uitbreiding van onze dienstverlening gestalte te gaan geven. Hier ontvangt u uiteraard binnenkort meer informatie over.

Vernieuwde website en bijbehorende webshop
Afgelopen maand zijn wij overgegaan op een nieuwe website en bijbehorende webshop. Wij willen u graag ondersteunen bij het bestellen van uw snack, lunch, en cateringfaciliteiten. Maandag aanstaande sturen wij u als trouwe klant van De Lunch-Bus een mail met een gebruikersnaam en wachtwoord zodat u uw bestellingen direct zonder moeite in kunt voeren. De oude inloggegevens zijn komen te vervallen.

Vragen?
Als u vragen of opmerkingen heeft tijdens het bestellen, laat het ons alstublieft weten. U kunt met ons contact opnemen via: telefoon: 0297-326917 of e-mail: info@lunchbus.nl.

Onze service staat boven alles en wij willen u graag zo goed mogelijk faciliteren. 

Weekaanbiedingen

Onze weekaanbiedingen maken wij vanaf heden op zaterdagmiddag bekend op onze website en de aanbiedingen worden ook op onze social media kanalen bekend gemaakt. Wij nodigen u uit voor ons FacebookTwitter en Instagram kanaal.

0commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply