De lunch in combinatie met een wandeling

De nazomer is in volle gang: even nog lekker naar buiten de lunch prikkelt mij dan wel. Helaas doe ik het niet geregeld, maar als ik weet dat De Lunch-Bus toch langskomt, is het een goed moment om even naar buiten te gaan.

De Lunch en een wandelingetje

De Lunch-Bus komt langs, ik haal snel in de bus het broodje van de week en een drankje en samen met de collega’s gaan wij dan gewoon even een rondje wandelen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Even weg uit de ruimte waar je al de hele dag zit. Wat knap ik op van een beetje buitenlucht. Ook al zet ik de hele dag het raam zo veel mogelijk open, het haalt het niet bij een wandeling buiten. Ik ben blij dat ik dan ook direct even de nodige beweging heb om de lunch te laten zakken, voor ik weer op de bureaustoel kruip.

Werkritme

Eerlijk gezegd zit ik vaak zo in mijn werkritme dat ik vergeet om te lopen. Al is dat nu wel beter, nu ik naar buiten ga om mijn lunch in De Lunch-Bus te kopen. Voor de prijs-, kwaliteitverhouding kan ik eenvoudigweg niet zelf de broodjes gesmeerd meenemen. Een lekker vers broodje, een snack en wat te drinken. Ik houd er van! Je kan het zo ‘gek’ maken als je zelf wilt. Dus voor de prijs hoef ik het echt niet te laten.

Zelf ga ik als het even kan naar buiten tijdens mijn lunchpauze. Even weg uit de ruimte waar je al de hele dag doorbrengt. Je weet zelf hoe je kunt opknappen van wat frisse lucht. Een kantoorraam open haalt het simpelweg niet bij een ommetje in de buitenlucht.

Creativiteit

Ik las pasgeleden ook een artikel over het feit dat ik ook echt creatiever kan worden van wandelen! Tijdens het lopen krijgt je hoofd ruimte voor nieuwe gedachten. Je maakt als het ware je hoofd leeg. Zo kwam ik pasgeleden nog met een geweldig idee terug op kantoor. Nou als ik dan kan zeggen dat dat komt omdat ik mijn lunch echt even buiten moest halen en dan direct even een wandelingetje heb gemaakt, is iedereen het er over eens dat wij niet meer zonder De Lunch-Bus kunnen.

Gezelligheid

Er gaan ook steeds meer collega’s mee een wandeling maken. Wij praten dan nog eens over iets anders dan over het werk. Soms wordt er wel over het werk gepraat hoor, dan combineren wij het als een soort van werkoverleg. Wordt er bij jou op het werk al gewandeld? Misschien kunnen wij je stimuleren om te gaan wandelen door met De Lunch-Bus langs te komen?

1. Gebruik het als brainstormsessie

2. Vergader terwijl je aan het lopen bent

3. Als je gezamenlijk gaat lopen, dan ga je ook echt met elkaar naar buiten

4. Even je hoofd leeg maken in combinatie met een lekkere lunch of snack?

Gewoon omdat ik mijn ervaring graag met jullie wilde delen. Misschien kunnen jullie wat met mijn tips?
~ Sanne, een tevreden klant ~

De Lunch-Bus nog niet bij uw bedrijf?

Wilt u weten of de Lunch-Bus ook op uw bedrijventerrein komen? Neem gerust met ons contactop. Wij kunnen dan gezamenlijk naar de mogelijkheden kijken.

0commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply