Nieuw in het assortiment: wraps in allerlei smaken

De Lunch-Bus breidt het aanbod steeds verder uit met lekkere broodjes en gezonde snacks. Nieuw in het assortiment zijn de kant-en-klare wraps, die in diverse smaken verkrijgbaar zijn.

Mexicaanse oorsprong

In Mexico ligt de oorsprong van de wraps en daar eten ze al heel lang wraps. Mexicanen worden wel de meesters in het inpakken’ genoemd. Deze heerlijke, eenvoudige manier van eten, je eet een wrap meestal met je handen, heeft intussen ook Nederland en de rest van de wereld veroverd. Dat komt vooral omdat je met een wrap heel veel culinaire mogelijkheden hebt. Je kunt ze met een koude of warme vulling eten. Die vulling kan zowel zoet als hartig zijn. Geschikt als een heerlijke lunch, tussendoortje of als hoofdmaaltijd.

Wat zijn Wraps?

Wraps zijn een soort pannenkoeken. Meestal zijn ze gemaakt van tarwe- of mais bloem. Wrap is afkomstig van het woord ‘wrappen’, dat inpakken of oprollen betekent. Meestal denken we bij wraps aan de Mexicaanse keuken, maar er is veel meer mogelijk. Wraps zijn gevuld met allerleicombinaties van verse groenten, vis, vlees, vis, kruiden en kaas.

Keuze

Bij de Lunch-Bus kun je kiezen uit de volgende wraps:

  • wraps gyros/tzaziki
  • wraps vegetarisch
  • wraps zalm/roomkaas

De wraps zijn per twee verkrijgbaar.
De prijs in de Lunch-Bus: EUR 3,95 (vastgesteld oktober 2016*)

Probeer ook eens zo’n lekker wrap als lunch! Wil je weten wanneer de Lunch-Bus bij jou in de buurt is? Deze en andere informatie vind je op www.lunchbus.nl


*prijswijzigingen onder voorbehoud

0commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply