De Lunch-Bus rijdt nu ook in en rond Katwijk

Rijsenhout– Wij zijn al jaren te vinden op de bedrijventerreinen rondom Schiphol. Daar zien personeelsleden van de bedrijven ons als trouwe oplossing voor ontbijt, lunch en snack. Voor ons is het tijd om onze dienstverlening verder uit te breiden. Vanaf maandag 24 oktober 2016 bezoeken wij met onze Lunch-Bussen ook de bedrijventerreinen in en rond Katwijk, te weten: ’t Heen, en Klei-Oost Rijnsburg. Wij heten u van harte welkom.

Vijf feestweken

Vanaf maandag 24 oktober is het vijf weken feest in De Lunch-Bus. Wij verheugen ons erop om ook bij uw bedrijven in Katwijk onze dienstverlening aan te bieden. Elke week hebben wij leuke aanbiedingen.

Bedrijfsrestaurant

Het bedrijfsrestaurant geeft medewerkers de mogelijkheid om in een prettige en sfeervolle setting het ontbijt, de lunch of op ieder ander moment (verantwoorde) producten te nuttigen. Wij leveren u graag de ingrediënten en aanverwante producten voor uw bedrijfsrestaurant. Zo kunt u zich concentreren op het verlenen van service aan uw personeel. Gewenst kunnen wij u ook assisteren bij het verder ontwikkelingen van uw bedrijfsrestaurant.

Weekaanbiedingen

De weekaanbiedingen via de site en onze social media kanalen bekend gemaakt. Volgt u ons al op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn?
Het bestellen via de website is in en rond Katwijk nog niet mogelijk. Hier wordt uiteraard hard aan gewerkt.

Ruimte voor vers en ambachtelijk

Naast een breed assortiment aan belegde (warme) broodjes, lunchpakketten, zuivel, sappen, (fris)drank, vers fruit, maaltijdsalades en snacks hebben wij sinds deze maand ook versbereide wraps. Wilt u dat de Lunch-Bus ook stopt in de buurt van uw bedrijf? Wij plannen uw locatie graag in op onze dagelijkse rit. Uiteraard kunnen wij daarover eventuele afspraken maken

Vragen?

U kunt met ons contact opnemen via info@lunchbus.nl of telefoonnummer: 0297-326917. Onze service staat boven alles en wij willen u graag zo goed mogelijk faciliteren.

0commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply