Het belang van een goede lunch

Met een gezond ontbijt is de spijsvertering goed op gang gebracht, maar om deze op gang te houden is een gezonde lunch van belang. De stofwisseling dient op gang gehouden te worden door deze vaak onderschatte maaltijd.

De lunch is een zeer belangrijke maaltijd. Je hebt je energie hard nodig om je taken goed uit te kunnen voeren. Laten we ook niet vergeten dat de lunchtijd ook een moment van rust en afleiding is. Uit onderzoek blijkt dat de productiviteit van werknemers aanzienlijk daalt na drie uur ’s middags als ze hun middageten overslaan.

De productiviteit

Werknemers die overdag gezond eten, hebben 25% meer kans om betere werkprestaties te leveren en zijn 20% productiever. Gezonde voeding heeft invloed op je intelligentie, leervermogen, concentratie, en geheugen. Tevens houd het je energieniveau op peil en het helpt zelfs tegen stress!

Een goed lunchgerecht

Lunchgerechten die zorgen dat je scherp blijft zijn bijvoorbeeld salades, alles met graansoorten, eiwitten, groente, en ook smoothies (vers fruit). Noten doen ook wonderen voor je hersenen.

Een gezonde maaltijd bij De Lunch-Bus

Voor een gezonde hap kunt u prima terecht bij De Lunch-Bus. Wij hebben een ruim assortiment. Van belegde broodjes en sappen, tot vers fruit en lekkere salades en nog veel meer.

Neemt u eens een kijkje in onze webshop, of kom eens langs bij onze Lunch-Bus. Wij stoppen op verschillende bedrijventerreinen in de omgeving van het Haarlemmermeer. Staan wij nog niet bij uw bedrijventerrein? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen dan gezamenlijk naar de mogelijkheden kijken.

0commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply