Nieuwe website gelanceerd!

Zoals u wellicht is opgevallen, zijn wij sinds dit nieuwe jaar de trotse eigenaar van een vernieuwde website. Wij hebben recentelijk een nieuwe website ingericht om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Overzicht en gemak staan hierbij centraal. Wij hebben meer structuur aangebracht in ons assortiment, waardoor het voor u gemakkelijk is om te filteren per product en categorie. Zo vindt u uw product sneller en gemakkelijker dan voorheen!

Voor vers belegde broodjes, een ontbijt, of een geheel verzorgde lunch met lekkere koude of warme drankjes bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Liever op rekening bestellen, vraag dan een zakelijk account bij ons aan.

De Lunch-bus is de oplossing voor uw zakelijke lunches, ontbijtjes, broodjes en meer. Op afspraak kunnen wij leveren tot groepen van 1000 personen, maar het is ook mogelijk om bij onze bus uw aankoop te doen. Met onze bus staan wij geregeld op allerlei bedrijventerreinen in de omgeving van het Haarlemmermeer.

Ons assortiment

Bij ons kunt u terecht voor onder andere; belegde broodjes, gebak en zoete broodjes, buffet en hapjes, lunchpakketten, warme broodjes, toetjes, maar ook voor sappen, frisdrank, en fruit!

Bij ons bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel via onze website, vanaf €12,50 gratis bezorgd in de gehele Haarlemmermeer. Mocht u willen bestellen buiten Haarlemmermeer, dan is bezorging mogelijk op afspraak.

Vragen?

Als u vragen of opmerkingen heeft tijdens het bestellen, laat het ons alstublieft weten. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0297-326917 of per e-mail via info@lunchbus.nl.

Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn!

0commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply