De lunch is een belangrijke maaltijd. Je energieniveau wordt weer op peil gebracht en het is een rustpuntje op een vaak hectische dag. Niet iedereen luncht op dezelfde manier. Wat…
De feestdagen staan weer voor de deur. Van oudsher dé gelegenheid om gezellig met familie en vrienden bij elkaar te komen, meestal onder het genot van een lekker hapje en…
Er is steeds meer aandacht voor duurzaam voedsel. Dat wil zeggen voedsel dat geproduceerd is met respect voor mens, dier en milieu. Wat houdt dat in en hoe kun je…
Een boterham als lunch? In het buitenland vinden ze dat vaak maar gek. Toch heeft brood als lunch veel voordelen. Hoe lunch jij? Met brood of wat anders? Italië Het…
In Nederland hebben we een lange traditie van brood eten. Het past in elk moment van de dag, van ontbijt en lunch tot bij de borrel en het diner. In…
Een van de broodjes die bij de Lunch-Bus altijd erg in trek is, is ons broodje carpaccio. Ook zelf zijn we dol op dit Italiaans belegde broodje. Nieuwsgierig als we…
Het moment waar veel mensen op een werkdag naar uitkijken is de lunch. Er is tijd om lekker iets te eten, bij te praten met collega’s en even los te…
U kent het vast wel, na het lunchen zit u weer achter uw bureau en opeens overvalt een gevoel van vermoeidheid u. De after lunch-dip begint vaak een half uur…
Een van onze populaire zoete snacks zijn onze brownies. Heerlijk zacht en smeuïg met de rijke smaak van chocolade. Over de oorsprong van de brownie gaan verschillende verhalen de ronde.…
Uit onderzoek blijkt dat er net zoveel op de werkplek achter het bureau wordt geluncht als op een aparte plaats zoals de kantine. Ook wordt er tijdens de lunch nog…