Ontbijt en Lunch zijn belangrijk voor ons

Misschien wel herkenbaar; nog even snoozen, maar dan is het tijd om op te staan. Het ontbijt schiet er hierdoor wel even bij in. Tijd om de boterhammen of de salade gereed te maken voor tussen de middag is niet geluk. Snel een bak koffie en dan de auto in op weg naar het werk. De dag begint hectisch dus voor dat wij het weten is het lunchtijd, maar wat gaan wij dan eten?

De oplossing voor uw ontbijt of lunch

Gelukkig bieden wij met De Lunch-Bus een oplossing. Even rustig snoozen kan gewoon en na de kop koffie in de ochtend, bieden wij u de oplossing! Wij zijn met onze bussen aanwezig op de verschillende bedrijven terreinen van Haarlemmermeer en omgeving. Wij verzorgen voor u een heerlijk ontbijtje, maar uiteraard voor de lunch of het tussendoortje kunt u ook bij ons terecht.

Structuur en rust in uw eetpatroon

Daar wij op vaste tijde met de bus op uw bedrijventerrein komen, is het aanhouden van een vast eetpatroon geen probleem. Dit is ook veel beter voor de de gezondheid en dragen wij graag ons steentje aan bij. Als u zich zelf er aan wendt om op vaste tijden te eten raakt ons lichaam daar aan gewend. Als wij ons zelf niet verplichten op vaste tijden te eten, dan krijgen wij ‘trek’ en pakken wij snel een tussendoortjes. Wij horen dan wel eens in de bus: ‘ja, ik voel mij zo flauw: ik ben even toe aan iets hartigs of zoets’. Deze tussendoortjes zijn vaak niet gezond en hebben daarnaast een lage voedingswaarde. Dit zorgt ervoor dat het lichaam na een korte tussen periode weer een signaal van trek afgeeft. Wanneer er vaste tijden worden aangehouden voor de drie hoofdmaaltijden dan zullen deze signalen in veel mindere mate naar boven komen.

Mag ik dan geen tussendoortjes meer eten?

Tussen de maaltijden bevinden zich een paar uur (meetal 3-4 uur). Dan is het helemaal niet raar, dat als u geconcentreerd werkt of juist fysiek bezig bent, het gevoel van trek toch krijgt. Door de inspanning heeft het lichaam meer brandstof nodig, dit is heel normaal en hiervoor kan er prima een tussendoortje worden gegeten.

De tussendoortjes die wij in de bussen aanbieden, zijn gevarieerd. Uiteraard is een lekkere zoete of vette snack op zijn tijd gewoon ‘lekker’, maar om u te helpen om ook gezond te leven, bieden wij u geregeld een gezonde en verantwoorde tussendoortjes aan.

De Lunch-Bus nog niet bij u op het bedrijventerrein rond Haarlemmermeer?

Wilt u weten of wij ook op uw bedrijventerrein komen? Neem gerust met ons contact op. Wij kunnen dan gezamenlijk naar de mogelijkheden kijken.

0commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply