Hangt onze poster al in de kantine?

U kunt zowel via onze website broodjes, drankjes e.d. bestellen, als in een van onze Lunch-Bussen. Deze Lunchbussen rijden rond op bedrijventerreinen op en rond Schiphol, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lijnden. In De Lunch-Bus treft u ons gehele assortiment belegde broodjes aan en allerlei andere artikelen. Denk bijvoorbeeld aan koek, snoep, chips, brood, melk, sigaretten en hartige snacks.

Download de poster voor in de kantine

Wilt u dat wij ook bij uw bedrijf stoppen of uw medewerkers kenbaar maken dat wij langskomen? Download dan onze poster voor in de kantine. Dit kan via de volgende link.

Weekaanbiedingen

Onze weekaanbiedingen maken wij op maandagochtend bekend en de aanbiedingen worden ook op onze social media kanalen met u gedeeld. Wij nodigen u uit om ons te volgen op Facebook, Twitter en Instagram kanaal.

Vragen?

Als u vragen of opmerkingen heeft tijdens het bestellen, laat het ons alstublieft weten. U kunt met ons contact opnemen via: telefoon: 0297-326917 of e-mail: info@lunchbus.nl.

134commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply