Lunchen op de werkvloer

Lunchen op de werkvloer

Deze week lazen wij een bericht op Fmm.nl dat Nederlandse werknemers verkeren in een ongunstige situatie als het gaat om een vergoeding voor de lunch. Slechts een kwart van de werknemers wordt door de werkgever gecompenseerd voor de lunchkosten. Verder doen we meestal niet aan een uitgebreide lunch. Het meenemen van een belegde boterham is nog steeds favoriet, gevolgd door fruit, warme snacks en een kommetje soep. In Nederland koopt 17 procent van de werknemers de lunch in het bedrijfsrestaurant, maar het overgrote merendeel neemt zelf boterhammen mee naar het werk. Dit blijkt uit het onderzoek ‘European Eating at Work’ van Eurest, specialist in foodservices.

Eens wat anders

Het meenemen van een belegde boterham is een prima lunch, maar kan wellicht ook een keer vervelen. Bij ons heeft u de keuze uit allerlei verschillende belegde broodjes met diverse soorten beleg. Uiteraard kunt u nog altijd gaan voor een bolletje met kaas, maar als u voor een zakelijk overleg liever een keer wat luxere broodjes wilt bestellen, kan dat ook.

Bestelgemak

Een idee kan zijn om met meerdere collega’s een bestelling te plaatsen die De Lunch-Bus dan op het werk komt bezorgen. Zo heeft u geen bedrijfsrestaurant nodig en geniet u toch iedere dag van een afwisselende lunch. Daarnaast profiteert u wekelijks van een aanbieding van de week.

De Lunch-Bussen

U kunt zowel via onze website broodjes, drankjes e.d. bestellen, als in een van onze lunchbussen. De lunchbussen rijden rond op bedrijventerreinen op en rond Schiphol, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lijnden. Vanaf 24 oktober 2016 rijden wij met De Lunch-Bus ook op verschillende bedrijventerreinen rondom Katwijk. In De Lunch-Bus tref u ons gehele assortiment belegde broodjes aan en allerlei andere artikelen. Denk bijvoorbeeld aan koek, snoep, chips, brood, melk, sigaretten en hartige snacks. Onze heerlijke wraps al eens geprobeerd?

 

Bronnen:

Fmm.nl

Fmm.nl

0commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply