Nederlanders ontbijten steeds vaker buiten de deur

Als je de keuze hebt tussen een boterham thuis eten of ergens een gezellig ontbijtje scoren, waar kies je dan voor? Steeds meer mensen kiezen voor het tweede.

Waar blijkt dit uit?

Dit blijkt uit de cijfers van het FoodService Instituut Nederland (FSIN). Er is een duidelijke verandering zichtbaar in het consumptiegedrag van de Nederlander. Inmiddels ontbijt 10 procent van de Nederlanders minimaal één keer per week buitenshuis. In 2007 was dat nog 5 procent en de jaren erna daalde het aantal verder tot 3 procent.

Populairder dan ooit

Ontbijten buiten de deur is populairder dan ooit. Van de jongeren tussen de 18 en 36 jaar gaat zelfs 20 procent minstens één keer per week de deur uit voor de eerste maaltijd van de dag. Het ontbijtaanbod wordt ook steeds groter en gezonder. Met name gezonde ontbijtjes zijn momenteel favoriet bij Nederlanders. Denk aan havermout-chiapudding, granolabowl, pannenkoeken met sojamelk en lijnzaad

Bezorgt de Lunch-Bus ook ontbijt?

Ook bij De Lunch-Bus merken we steeds meer een toenemende vraag naar ontbijtproducten. De Lunch-Bus is open van 7.00 tot 17.00 uur van maandag t/m vrijdag. Daarnaast bezorgen we tussen 7.00 en 17.00 uur. De bestelling wordt binnen 2 uur geleverd. In overleg kunnen wij ook sneller leveren.

De Lunch-Bus nog niet bij uw bedrijf?

Wilt u weten of de Lunch-Bus ook op uw bedrijventerrein komen? Neem gerust met ons contactop. Dan kunnen wij gezamenlijk naar de mogelijkheden kijken.


Bronnen:

Nos.nl
Ad.nl

2commentsIn: Uncategorized

Leave a Reply